Építészeti tervezés

Építészeti tervezés

Az Art Vital Kft. teljeskörű építőipari generáltervezői tevékenységet végez, melybe beletartozik az építészeti, statikai, épületgépészeti (vízellátás, szennyvízelvezetés, csapadékvíz elvezetés, fűtés, hűtés, gázellátás), elektromos (gyenge- és erősáramú), külső közmű (vízellátás, szennyvízelvezetés, csapadékvíz elvezetés, gázellátás, elektromos energia ellátás, stb.) és közlekedési munkarészek elkészítése. Előbbieken túl, elsősorban saját projektjeinkhez igény esetén elkészítjük a belsőépítészeti, valamint kert és tájépítészeti, továbbá az igény szerint felmerülő egyéb speciális, technológiai jellegű munkarészeket is.

A tervdokumentációk számítógépes tervezési program segítségével készülnek, igény esetén a terveket megrendelő részére számítógépes adathordozón is biztosítani tudjuk annak érdekében, hogy egy létesítmény állapota elkészültét követően is folyamatosan aktualizálható legyen. Korszerű technikai hátterünk lehetővé teszi, hogy a tervezett létesítmény külső és belső megjelenéséről igény szerinti mennyiségben látványterveket készítsünk annak érdekében, hogy a létesítmény megjelenése már a tervezés szakaszában kontrollálható, és szükség szerint korrigálható legyen.

 A nagy teljesítményű számítógépekre alapozott, és további háttérgépekkel kiegészített számítógépes rendszer, valamint munkatársaink felkészültsége és odaadó munkája hagyományos rajztechnika mellett korábban elképzelhetetlen határidők és minőség vállalását teszi lehetővé. Az Art Vital Kft. az előbbi háttérrel rendelkezve működési területének egyik jelentős kapacitású tervező cégeként olyan komplex szolgáltatáscsomag nyújtására képes, melynek további elemeit az engedélyeztetések és a kivitelezők kiválasztásának lebonyolítása, a műszaki ellenőrzés, vagy igény szerinti körre kiterjedő fővállalkozói tevékenység nyújtása jelent.